Termeni si Conditii

Aceasta pagina defineste Termenii si Conditiile de Utilizare a site-ului www.echitron.ro de catre potentialii vizitatori. Accesand acest site, acceptati, de facto, termenii si conditiile descrise in continuare.

1. Continutul site-ului

Notiunea de "continut" se refera la textul, imaginile si orice alta informatie gasita pe acest site.

Obiectivul continutului acestui site este de a transmite informatii actualizate si exacte despre activitatea si produsele Echitron SRL.

Echitron SRL nu poate garanta ca paginile acestui site nu contin erori si asigura ca va depune un efort real pentru realizarea unei informari corecte si remedierea eventualelor erori.

Nici o parte a continutului acestui site nu va fi considerata drept oferta de produse venind din partea Echitron SRL. Pentru a primi o astfel de oferta, orice persoana interesata este rugata sa ne contacteze prin unul din mijloacele afisate in pagina Contact.

2. Drepturi de autor

Continutul acestui site este proprietatea Echitron SRL si este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului in orice scop fara confirmarea scrisa din partea Echitron SRL.

Echitron SRL isi rezerva dreptul de a modifica continutul si structura site-ului in orice moment si fara nici un fel de notificare prealabila.

Hurco, Hurco VM1 si Hurco BMC20 sunt marci sau marci inregistrate ale Hurco Companies, Inc. sau ale subsidiarelor sale din Statele Unite sau din alte tari.

3. Neangajarea raspunderii

Echitron SRL nu raspunde pentru:

  • utilizarea anevoioasa sau intreruperea in utilizare a site-ului;
  • afectarea in sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului.

Echitron SRL nu raspunde pentru nici un fel de dauna directe sau indirecte produse prin utilizarea acestui site.

4. Politica de pastrare a confidentialitatii

Pentru a vizualiza politica de confidentialitate a acestui site, » click aici.

5. Legatura cu alte site-uri

Prezentul site poate contine legaturi catre alte site-uri considerate de Echitron SRL utile in legatura cu continutul site-ului sau si care nu se afla sub controlul sau. In cazul utilizarii acestor legaturi se vor aplica termenii si conditiile de utilizare corespunzatoare acelor site-uri. Echitron SRL nu poate garanta actualitatea si exactitatea informatiilor prezente pe site-urile unor terti.

Legaturile spre acest site sunt permise, insa includerea in alte site-uri a unei pagini de pe acest site prin intermediul frame-urilor este strict interzisa.

Echitron SRL isi rezerva dreptul de a modifica Termenii si Conditiile de Utilizare a site-ului www.echitron.ro in orice moment si fara nici un fel de notificare prealabila. Termenii si conditiile descrise mai sus devin valabile din momentul aparitiei lor pe site si se afla sub incidenta legilor din Romania.

Pentru orice nelamurire in legatura cu termenii si conditiile descrise mai sus, va rugam sa ne contactati prin unul din mijloacele afisate in pagina Contact.

Copyright ©2019 Echitron S.R.L. Toate drepturile rezervate.


Ultima modificare: 2012-08-14, 09:26